• műszaki tervezés- célgép gyártás - Szeged!
  • Hívjon itt : +36 62 423-538

Rólunk

SARSAN Kft.

Ismerjen megbennünket!

A Sarsan kft. egy olyan vállalkozás, melyben a testvéri kötelékeket az üzleti életben is kamatoztatják a tulajdonosok. A műszaki, jogi, kereskedelmi végzettség jó hármast alkot egy sikeres vállalkozáshoz.

Műszaki szolgáltatások

Számviteli szolgáltatások

post-img-001

Cégünk partnereink körében hosszú távú kapcsolatokra törekszik, amely egy sikeres együttműködés alapja, ezt bizonyítja az is hogy 2007-től állandó beszállítói vagyunk a Robert Bosch Power Tool és Starter Motors Generators Kft.-nek, de ide sorolhatnánk 2007-től a Continental cégcsoport több gyáregységét is.

A teljesség igénye nélkül meg kell még említenünk a következő partnereinket is ebben a felsorolásban, akikkel szintén több éves kapcsolatokat építünk: Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., Bridgestone Tatabanya Manufacturing Ltd., GE Water & Process Technologies  Hungary Kft., Xylem Water Systems Hungary Kft., Faurecia Emissions Control Technologies, Hungary Kft.,…

A kft 2003-ban alakult. Az elmúlt időszakban partnereink növekvő száma és megelégedettsége, elnyert pályázataink (ISO 9001) és növekvő létszámunknak köszönhetően a Sarsan kft mára már egy erős középvállalkozássá nőtte ki magát.

Partereinknek a műszaki tervezés, gyártás mellet komplex feladatmegoldásokat is kínálunk, ahol a megoldandó feladatot, problémát teljes egészében oldjuk meg. Az ipar több területén is rendelkezünk referenciákkal úgy mint: autóipar, elektronikai egység, rész-egységgyártás, gumiipar, nyomdaipar, elektromos és kéziszerszám iparág és a legújabb terület a sporteszközök fejlesztése.

Cégünk a kor és a vevők igényeinek megfelelően megpróbál dinamikusan fejlődni. A minőségirányítási rendszer kiépítése az első célok között volt. Ez biztosítja vevőink és saját magunk részére is a megfelelően adminisztrált, visszakövethető munkavégzést. Vevői megelégedettség felméréseink közvetlen visszacsatolást jelentenek partnereinktől azokon a területeken ahol változtatásra, fejlődésre van szükség a jobb partnerkapcsolat eléréséhez. Hasonló fontos terület a CAD (SolidEdge) szoftvereink naprakészsége.

Mindegyik szoftverünk szoftverkövetéssel van ellátva, aminek köszönhetően 100%-ban kompatibilisek vagyunk mindegyik partnerünkkel. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges a partnernek konvertálással tölteni idejét, hiszen mi kompatibilisek vagyunk vele és a tervezés végén is teljesen kompatibilis tervet tudunk átadni neki.

Keressenelérhetőségeinken

Keressen fel minket, biztosak vagyunk abban, hogy megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást!

Facebook