• műszaki tervezés- célgép gyártás - Szeged!
  • Hívjon itt : +36 62 423-538

Gyártóeszköz, segédberendezés gyártás

Gyártóeszköz, segédberendezés gyártás

Ebbe a gyártóeszköz szolgáltatásunkba soroljuk azokat a gépegységeket, amelyek valamilyen gyártási folyamatot egészítenek ki. Ezekben az esetekben a létrehozott egységet összekapcsoljuk a meglévő géppel, mind mechanikus, mind pedig elektronikus értelemben. Itt miden esetben a gyártói kapacitás szűk keresztmetszetét találjuk meg és váltjuk ki az új megoldással.

Ez lehet egy gépesített gyártói folyamat egyik eleme, de lehet egy kézzel történő gyártási folyamat egyik állomása is. A feladattól és gyártástól függően a helyszínen a gyártás rövid megszakításával is meg tudjuk oldani a feladatot, de ha lehetőség van rá el is tudjuk műhelyünkbe szállítani a javítandó gépet. Itt is, mint az előző pontban minden esetben egy alapos felmérés előzi meg az ajánlatadást és a munkát. Ekkor még alaposabban fel kell mérnünk a környezetet, hiszen egy meglévő rendszerbe kell illesztenünk gépünket.

Természetesen előfordulhat olyan eset is, amikor csak egy kézi összeszerelő állomást egészítünk ki egy egyszerű kézzel működtetett mechanikus eszközzel. Ekkor az ergonómia, design, munkavédelem kerül jobban előtérbe, a könnyű, gyors pontos munkavégzés érdekében. Ennél a tevékenységünknél is a tervezési és gyártási folyamat, a gépátvétel és a garancia is rutinszerűen történik.

Facebook