• műszaki tervezés- célgép gyártás - Szeged!
  • Hívjon itt : +36 62 423-538

Gép, célgép gyártás

Ezen a területnet általában olyan problémákat, feladatokat oldunk meg ahol az elvégzendő feladat ez idáig kézzel történt, nem elég pontos, nem elég gyors, a teljes feladatot gépesíteni szeretné, vagy akár van egy régi gépe, de szeretne belőle egy másikat is.

A gép teljes kivitelezésekor képesek vagyunk megoldani a gépészeti, vezérléstechnológiai feladatokat megfelelő hitelesítő, igazoló nyilatkozatokkal együtt.

Ezekben az esetekben előzetesen felmérjük a feladatot, a feladat környezetét, a jövőbeni elvárásokat, felmérjük a minőségbiztosítási irányelveit a partnernek, megismerkedünk az Ön által elvárt állandó követelményrendszerrel, amelyek alapján el tudjuk készíteni a legmegfelelőbb ajánlatot.

Ez idáig Önnek díjmentes!

Megrendelés esetén megkezdődik a közös munka, ahol az egyes részeredményekről tájékoztatjuk, végül a gyártás megkezdése előtt közösen átvizsgáljuk a 3D-s tervdokumetációt és csak a jóváhagyása után kezdődik el a gyártás.

A gyártás során többször is megtekintheti a készülő gépet, de mindenképp legalább egyszer üzemünkben egy próbagyártás során bizonyosodhat meg a megrendelt gép üzemképességéről.

Ekkor még eseti, a próbagyártás során felmerülő változtatásokat, eszközölni tudjuk a végső beüzemelés előtt. Ezek után a gép végső szerelési munkái is megtörténhetnek, amelyet az Ön által kijelölt helyre történő kiszállítás követ.

A kiszállítás után minden esetben üzemi körülmények között próbagyártás következik, ahol megtörténik az alkalmazottak betanítása, technikusok számára a karbantartási oktatás. Emellett átadásra kerülnek a dokumentációk is. A sikeres próbaüzem után megkezdődhet a gép életútja, amelyet az Ön igényinek megfelelően 1-2 éves garanciával követünk.

Facebook